24 Mart 2018 Cumartesi

Ariau Amazon Towers

Sıra Dışı ve İlginç Oteller
Ariaú Amazon Towers 

Brezilya
Ariaú Amazon Towers,  Amazon Ormanı içersinde, Brezilyada bulunan Ariaú nehrinin kenarında ahşap yapılı ekolojik bir tesis. Eşi benzeri olmayan doğal güzelliğe, zarar vermeden konforu sunmaya çalışan tesis, son derecede başarılı olmuş ve ün salmayı başarmış. Manaus'a 47 km uzaklıkta bulunan otel, Amazon Yağmur Ormanları'nın ortasında doğayla iç içe olmanın keyfini sunmakta.
Orman boyunca uzanan 8 kilometrelik bir yürüyüş parkuruna sahip olan tesis çeşitli dinlence seçeneklerine de sahip. Yürüyüş parkurlarında doğa ile iç içe sakin bir yürüyüş yapmayı planlıyorsanız, unutmayın ki Amazon ormanında bir yürüyüşe çıkıyorsunuz. Amazon ormanları yaklaşık beş buçuk milyon kilometrekarelik bir alanı kaplar. Amazon Ormanları içerisinde 40.000 ağaç çeşidi, 2.000 kuş çeşidi ve memeli hayvan, 2.200 balık çeşidi ile 128,843 çeşit omurgasız hayvan bulunuyor. Bu sebeple gezi parkurlarında Maymunlar, sincaplar, papağanlar, parkurun altında yüzen Timsahlar ve Amazon ormanlarında yaşayan bir çok hayvan ile karşılaşmanız çok yüksek. Civarda yaşayan bazı hayvanlar buraya gelen misafirler tarafından beslendiği için insanlara yaklaşmaktan çekinmiyor.
Toplamda 280 odası bulunan tesiste konaklayabileceğiniz en uygun oda tipi gecelik 400 Usd, 35m yükseklikte bir ağaç üzerine inşa edilmiş “Tarzan Suite” için ise gecelik 1100 Usd ödemeniz gerekeçek.

Misafirlerin beklentilerinin farkında olan Otel işletmesi, Rezervasyon esnasında size 4 değişik konaklama paketi sunuyor. Örneğin 3 gece 4 günlük bir paket aldığınızda sizi şunlar bekliyor; Hava limanına indikten sonra Manaus limanına doğru yola çıkıyorsunuz, buradan tekne ile Otelinize geliyorsunuz. Akşam yemeğinizi yedikten sonra dinlene bilirsiniz. Ertesi gün programınız başlıyor ve ayrılacağınız güne kadar sizi bekleyen aktivitelere katılıyorsunuz. Amazon Ormanlarında yürüyüş, Motorlu kano ile nehirde keşif turu. Yerli evleri ziyareti. Gece timsah gözetleme turu, yerli usulü pirana avı. Gün doğuşunu ve bölgenin kuşlarını gözetleme turu,  maymun ormanı ziyareti. Paketlerinize ilave olarak rehberler eşliğinde Amazonda hayatta kalma, Yunus balıkları ile yüzme, Nehir turları gibi opsiyonel seçenekleride dahil edebiliyorsunuz. Sunulan diğer olanaklar arasında ek ücret karşılığı golf arabası, helikopter, kano ve yat gezisi sayılabilir. Birçok ünlü isimleri ağırlayan Ariaú Amazon Towers macera tutkunları için iyi bir seçim gibi görünüyor.

BU OTEL HAKKINDA DAHA GENİŞ BİLGİ ALIN VE GÜNCEL FİYATLARA BAKIN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder