23 Mart 2018 Cuma

Hangi Oteli Seçmeliyim

Başınızmı döndü otel aramaktan. Bu son derece normal. Nihayetinde hepimiz bir sene boyunca çalışıyoruz ve güzel bir tatili hak ediyoruz. Güzel bir tatil için güzel bir otele karar vermemiz gerekir. İşte tam burada stres başlıyor ve internette otel aramaktan başımız dönüyor.
öncelikle nekadar harcamak istediğimizi belirleyip fiyatlara göre filtreleme yapmalıyız. Bütçeyi biraz daha arttırayım bakalım başka neler var dediğinizde, daha farklı ve hoşumuza giden otelleri görmeye başlıyoruz. Tam burada kararsızlık başlıyor. Ne kadar ödemek istediğimize karar vermeden önce arama yaparsak ikilemlerin sonu gelmiyor.
Konsepte ve otelin yıldız sayısına karar vermeliyiz Herşey Dahil, Ultra Herşey Dahil, Yarım Pansiyon gibi. Burada esnekte olabilirsiniz tabi, Herşey Dahil ve Ultra Herşey beraber aratılabilir.
Bundan sonraki adımda inceleyip beğendiğiniz otelleri ve  hangi acentenin sayfasında gördüğünüzü not alın.

Oteller hakkında yapılan yorumları inceleyip beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını bakın. Yapılan yorumların intikam için yapılmış olabileceğini unutmayın. Malesef bu tür birçok yorum görürsünüz. Burada yorumları iyi analiz etmelisiniz. Ödediğiniz ücretin kaşılığını alacağınızı düşünüyorsanız doğru karar verirsiniz. 2 TL ödeyip 10 TL lik bir hizmet bekliyorsanız işiniz çok zor. Yorumlara bakarken otelleri elemeye başlayabilirsiniz.
Bundan sonrası ise elediğiniz oteller arasında karar verip nereden rezervasyon yaptıracağınıza karar vermek. Daha öncede yazdığımız  En İyi Otel Fiyatı Nasıl Alınır sayfamızı okuyunuz.
İşte bukadar. Tatil öncesi stres yapmaya hiç gerek yok


1. Bütçeyi belirlemek
2. Yıldız ve konsepte karar vermek.
3. Beğendiğiniz otelleri ve hangi acentede gördüğünüzü not alın.
4. Otel yorumlarına bakın ve otelleri eleyin.
5. Nereden rezervasyon yapacağınıza karar verin.

ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ OTELİN FİYATINI KARŞILAŞTIRIN.
Siz nasıl karar veriyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder