25 Mart 2018 Pazar

Otelde Sadece Batı Asya Erkekleri Vardı

Bu aşağıdaki yorumu İngiliz bir bayan yapmış. Oteli arayıp kötü yorumlar hakkında bilgi istedim. Misafir ilişkileri ile uzun bir telefon görüşmesi yaptık ve yapılan yorumların nasıl intikam alırcasına yazıldığını, sizlerle paylaşıyorum.

Öncelikle aşağıdaki bayanın, otele geldiğinde ekonomik oda rezervasyonu olduğunu ve ısrarla ücretsiz deniz manzaralı oda almak için 6 günlük konaklaması boyunca ısrarcı davrandığını belirtti. 6 günde 3 kez oda değiştirdiğini ve hiç birinden memnun kalmadığını, günde 2-3 kez misafir ilişkilerine gelip, ücretsiz ala carte, oda upgrade, sahilde ücretsiz cabbana, gibi isteklerde bulunduğunu söyledi. Uzun lafın kısası bu gibi kişilerin otellerin puanını nasıl etkilediğini ve bizim karar vermemizde kafamızda nasıl soru işaretleri bıraktıklarını görelim.



YORUM:
Otel zaten çok eskiydi, 5 yıldızlı bir otel için yemekler hmmm ( eh işte) 
Kahve unutulmalı, otelde sadece sadece toz kahve var! , 
Çarşamba günü sinemasında perşembe gününün filmi gösterildi!

Personel ağır hareket ediyordu çünkü ağır yük altında çalışıyorlar. 
Otelde sadece Batı Asya erkekleri vardı.
Genel olarak, hiç tavsiye edilmez. 
Yemek saati hariç snack restoran yada meyve yoktu. 
Çarşaflar ve havlular eskiydi üzerinde lekeler vardı.
Asla bir daha bu otele gelmem.

GERÇEKLER;
Tesis çok yeni ve 2. sezon müşterilerini ağırlıyor. açılalı 1.5 sene olmuş.
Yemek kalitesini bilemiyoruz ancak diğer yorumlara baktığımızda başarılı bir mutfak sonucu çıkıyor ortaya. 24 saat boyunca ücretsiz Türk kahvesi servisi var.
Günde 3 seans sinema filmi oynuyor, tatilde bunu kafaya takacak kadar kafayı yemiş olmak ayrı bi konu.
Otelde sadece Batı Asya erkekleri varmış. Otelin zaten bir aile, bir çocuk oteli olduğu açıkça belli ve yazılı olarak ön plana çıkartılmış.
Yemek saati hariç yiyecek bir şey bulamamış hanımefendi. Otel 24 saat boyunca  yiyecek içecek imkanı sunmuş ve acentelerde bu yazılar görülüyor.
1.5 senelik otelin çarşaf ve havluları ne kadar eski olabilir, bunuda size bırakıyorum.



Hello Tatil Cevabımız şöyle;

1.5 senelik bir oteli eski bulduğunuz için her sene oteli yenilemeye karar verdik. Böylelikle inşaat sektörüne geçmiş olacağız. Sizde artık geldiğinizde inşaat yetişmez ise şantiyede kalırsınız. Söz sizin için birde cezve ile günlük 5 paket Türk kahvesi ayarlayacağız. Servisiniz Batı Asya erkekleri tarafından değil, Kuzey Afrikalı erkekler tarafından yapılacak. Yeter ki siz ne olur hep gelin. 24 saat yiyecek içecek servisimizin yetersiz olduğuna karar verdik ve günde 36 saate çıkarttık. Çarşaf konusu hiç sorun değil, hesapladık ve ödediğiniz ücret bir ipek çarşaf fiyatına denk geliyor.
Başka bir arzunuz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder